Алати за Home & Garden
Системски додатоци

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување
DELUXE сет за одводнување
Млазница од 90 степени, чистач на одвод и млазница за вшмукување, сет за одводнување.
Детали за испорака: DELUXE сет за одводнување
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
F016800422
3165140794985

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00