Bosch Global
Алати за Home & Garden

EasyCut&Grind

Батериски алат за сечење и брусење

EasyCut&Grind

Батериски алат за сечење и брусење

EasyCut&Grind

Компактен алат: секојдневна употреба за сечење разни материјали

 • Сечење на разни материјали, како на пр. дрвени даски, пластика, картон, па дури и метал
 • Исто така, можност за завршување мали задачи за брусење или измазнување
 • Лесен за употреба и многу безбеден: активација во 2 чекори, автоматско исклучување
 • Подготвен за употреба во рок од неколку секунди, речиси и да не е потребно време за поставување
 • Издржлива литиум-јонска батерија; два диска за сечење (разни метали, метал); компактен

EasyCut&Grind

Компактен и мултифункционален алат со работен опсег до 14 mm

Без оглед на задачата, батерискиот мултифункционален алат EasyCut&Grind на Bosch е секогаш тука. Моќниот литиум-јонски погон и сетот додатоци (карбиден диск за сечење различни материјали, диск за сечење метал, брусна хартија, адаптер за слободно сечење) обезбедуваат широка примена. EasyCut&Grind е идеален за практично работење со една рака во тесни простори. Неговата компактна големина, како и активацијата во 2 чекори, овозможуваат безбедна употреба, без оглед на нивото на искуство на корисникот. Алатот е идеален за сечење и брусење на дрво, метал, пластика и други материјали до 14 mm. Адаптерот за слободно сечење ги подобрува перформансите на сечење, а истовремено овозможува брзи, насочени засеци.

Лесно сечење и брусење на речиси секој материјал

Лесно
 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
Universal
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
Advanced
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи
Напон на батеријата
7,2 V
Дијаметар на диск
50 mm
Макс. длабочина на сечење
14 mm
Брзина без оптоварување
6.000 врт./мин.
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
210 x 50 x 95 mm
Тежина без батерија
0,4 kg
EasyCut&Grind

EasyCut&Grind

Детали за испорака
 • 1 x Carbide Multi Wheel (1 600 A01 S5X)
 • 1 x поврзан диск за сечење (1 600 A01 S5Y)
 • 3 пар. брусни хартии (гранулација 120) (2 608 000 713)
 • 1 x адаптер за слободно сечење