Алати за Home & Garden
Батериски алат за сечење и брусење
Easy

Cut&Grind

EasyCut&Grind
EasyCut&Grind
EasyCut&Grind
EasyCut&Grind EasyCut&Grind EasyCut&Grind
Компактен алат: секојдневна употреба за сечење разни материјали
  • Сечење на разни материјали, како на пр. дрвени даски, пластика, картон, па дури и метал
  • Исто така, можност за завршување мали задачи за брусење или измазнување
  • Лесен за употреба и многу безбеден: активација во 2 чекори, автоматско исклучување
  • Подготвен за употреба во рок од неколку секунди, речиси и да не е потребно време за поставување
  • Издржлива литиум-јонска батерија; два диска за сечење (разни метали, метал); компактен

Компактен и мултифункционален алат со работен опсег до 14 mm

Без оглед на задачата, батерискиот мултифункционален алат EasyCut&Grind на Bosch е секогаш тука. Моќниот литиум-јонски погон и сетот додатоци (карбиден диск за сечење различни материјали, диск за сечење метал, брусна хартија, адаптер за слободно сечење) обезбедуваат широка примена. EasyCut&Grind е идеален за практично работење со една рака во тесни простори. Неговата компактна големина, како и активацијата во 2 чекори, овозможуваат безбедна употреба, без оглед на нивото на искуство на корисникот. Алатот е идеален за сечење и брусење на дрво, метал, пластика и други материјали до 14 mm. Адаптерот за слободно сечење ги подобрува перформансите на сечење, а истовремено овозможува брзи, насочени засеци.

Лесно сечење и брусење на речиси секој материјал

Лесно сечење на помали дрвени даски
Идеално за прилагодување на ламинатните парчиња
Прецизно сечење на црева и пластика
Идеално за сечење метал, како што е кратење шајки
Удобно ракување за лесно брусење и потсекување
Совршена за брусење на мали површини
Практично сечење и прилагодување на картон
Адаптер за слободно сечење за брзо, насочено сечење
Заштеда на време: едноставно и брзо менување додатоци

Функции и придобивки на EasyCut&Grind

Со само една LED светилка (зелена, портокалова, црвена), Bosch индикаторот за статус на батеријата секогаш покажува колку енергија преостанува, за да се осигура дека алатот е подготвен за работа.

Секогаш подготвен за работа

Со само една LED светилка (зелена, портокалова, црвена), Bosch индикаторот за статус на батеријата секогаш покажува колку енергија преостанува, за да се осигура дека алатот е подготвен за работа.

Лесно поставување додатоци за само неколку секунди

Додатоците може лесно да менуваат со притискање на копчето за заклучување на вретеното и со употреба на клучот интегриран во капакот.

Уживајте во лесното работење со една рака и високото ниво на безбедност благодарение на системот за работа во 2 чекора со копчето за активирање, како и оперативниот прекинувач.

Висока безбедност за сите нивоа на искуство

Уживајте во лесното работење со една рака и високото ниво на безбедност благодарение на системот за работа во 2 чекора со копчето за активирање, како и оперативниот прекинувач.

Слободни раце за подобра работа

Адаптерот за слободно сечење овозможува брзо и прецизно сечење, подобрувајќи ја продуктивноста овозможувајќи брзи насочени засеци на материјали како трупци.

Технички податоци за EasyCut&Grind

Технички спецификации
Напон на батеријата
7,2 V
Дијаметар на диск
50 mm
Макс. длабочина на сечење
14 mm
Брзина без оптоварување
6.000 врт./мин.
Тежина (без батерија)
0,4 kg
Cell технологија
Li-Ion
Брзина без оптоварување, до
6.000 врт./мин.
Димензии на алатот (L x W x H):
210 x 50 x 95 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Брусење со брусна хартија
2,5 m/s²
3,0 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 70 dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyCut&Grind
Број на нарачка
1 x Carbide Multi Wheel
1 600 A01 S5X
1 x поврзан диск за сечење
1 600 A01 S5Y
3 пар. брусни хартии (гранулација 120)
2 608 000 713
1 x адаптер за слободно сечење
1 x транспортен сад со интегриран клуч
1 x USB тип-C®
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06039D2000
3165140990271

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00