Алати за Home & Garden
Батериска косилка
Easy

Rotak 36-550

EasyRotak 36-550
EasyRotak 36-550
EasyRotak 36-550 EasyRotak 36-550
Bosch косилка за покомплицирани тревници и градини со средна големина
  • ErgoFlex рачките овозможуваат удобна и правилна позиција на работа
  • Чешлите за трева овозможуваат чиста завршница покрај рабови, патеки, огради и ѕидови
  • Со преклопни рачки и компактна корпа за трева со голем капацитет за лесно и компактно складирање
  • Соодветна за тревници до 550 квадратни метри
  • Максимални перформанси и неограничена, безжична мобилност благодарение на 36V батерија

Лесната 36V батериска косилка за покомплицирани тревници со средна големина

Батериската косилка EasyRotak 36 е совршена за одржување тревници со средна големина. Со моќна 36V батерија за безжична слобода, оваа лесна косилка овозможува неограничено и лесно маневрирање. Има ергономски ErgoFlex рачки коишто овозможуваат правилна позиција на работа за удобно ракување. Чешлите за трева овозможуваат лесно косење покрај рабови, огради, цветни леи и патеки. Со своите рачки со двоен преклоп и компактната корпа за трева, косилката лесно се собира и се намалува целокупната големина и овозможува заштеда на простор при складирање. Алатот припаѓа на 36V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

Брзо и лесно косење

ErgoFlex рачки за удобно косење
Подесување на висината на косење во 5 позиции
Побрзи и подобри резултати покрај рабовите
Лесно пренесување
Лесно складирање

Функции и придобивки на EasyRotak 36-550

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на 36V POWER FOR ALL: батеријата за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Извршувајте ги тешките задачи со леснотија благодарение на 36V POWER FOR ALL: батеријата за сите алати во рамките на Power Line 36V. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Цврсто и удобно држење на телото при косење

Косење со помалку напор и максимална контрола. Bosch ErgoFlex рачките го намалуваат оптоварувањето на рацете и грбот, обезбедувајќи совршено држење на телото при косење. Прекинувачите за повеќекратно подесување овозможуваат индивидуално прилагодување и оптимална удобност.

GrassCombs го намалуваат времето на завршување така што овозможуваат чисти засеци по рабовите и покрај ѕидовите.

Побрзи и подобри резултати по рабовите

GrassCombs го намалуваат времето на завршување така што овозможуваат чисти засеци по рабовите и покрај ѕидовите.

5 позиции за подесување на висината на сечење

Рачката има вграден лост со 5 позиции за лесни и достапни промени на висината на сечењето со прилагодлив опсег од 25-70 mm.

Технички податоци за EasyRotak 36-550

Технички спецификации
Напон на батеријата
36,0 V
Работи со капацитет на батерија
4 Ah
Време на полнење на батерија
125 мин.
Препорачана површина на тревникот
до 550 m²
Ширина на косење
37 cm
Систем за косење
Ротирачко сечило
Тежина
15,0 kg
Капацитет на корпа за трева
40 l
Висина на косење
25 – 70 mm
Поставки за висина на косење
5
Тип на рачка
„Ergoflex-System“
Висина на косење, од
25 mm
Висина на косење, до
70 mm
Димензии на алатот (L x W x H):
1360 x 400 x 1080 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Measured values for noise determined according to 2000/14/EC. The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 84 dB(A); Sound power level 96 dB(A). Uncertainty K= 1,5 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasyRotak 36-550
Број на нарачка
Корпа за трева 40 l
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06008B9B01
4059952505503

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00