Алати за Home & Garden
Батериска мултифункционална брусилка
Easy

Sander 12

EasySander 12
EasySander 12
EasySander 12
EasySander 12 EasySander 12 EasySander 12
Компактна и безжична за стандарди задачи за брусење и поправки
 • Компактен, ергономски дизајн за лесна обработка на ќошеви, рабови и помали рамни површини
 • PowerAutomatic интуитивно ја зголемува излезната моќност кога се применува поголем притисок
 • Системот со велкро лепенка овозможува лесна промена на брусната хартија
 • Адаптер за екстракција на прашина за поврзување со правосмукалка
 • За употреба на тврдо дрво, меко дрво, лакирани и бојадисани површини
 • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати
 • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење

Идеална за безжично брусење на помали рамни површини, ќошеви, рабови и поправки

Оваа компактна мултифункционална брусилка од 12 V е совршена за задачи и поправки кои бараат безжична слобода. Ергономски дизајнираната EasySander 12 може да извршува задачи во агли, рабови и рамни помали површини без напор. PowerAutomatic автоматски ја зголемува излезната моќност кога ќе се примени поголем притисок на работната површина. Менувањето на брусната хартија е брзо и лесно поради системот за прицврстување со велкро лепенка. Триаголниот врв исто така се ротира за да се обезбеди оптимална употреба на брусната хартија. Оваа мултифункционална брусилка е наменета за употреба на тврдо дрво, меко дрво, лакирани и бојадисани површини, за обработка на рамки, клупи и помали парчиња мебел. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Безжична слобода за завршување широк спектар на задачи

Идеална за обработка на ќошеви, рабови и рамки
Совршена за мали површини и парчиња мебел
Брусење рамни површини, како што се клупи и маси

Функции и придобивки на EasySander 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Брза и лесна промена на брусната хартија

Со системот со велкро лепенка можете брзо и лесно да ja отстраните и замените брусната хартија. Едноставно извлечете ја старата брусна хартија и притиснете ја новата хартија на брусниот диск.

Дводелната брусна плоча овозможува лесно вадење на триаголниот врв, којшто може да се ротира за да се продолжи работниот век на брусната плоча и на хартијата.

За оптимална употреба на брусната плоча и хартијата

Дводелната брусна плоча овозможува лесно вадење на триаголниот врв, којшто може да се ротира за да се продолжи работниот век на брусната плоча и на хартијата.

За поголема стапка на отстранување на материјалот

PowerAutomatic ја зголемува стапката на отстранување на материјалот со интуитивно зголемување на излезната моќност кога ќе се примени поголем притисок врз работната површина.

За видливо почиста работна површина, вклучен е адаптер за екстракција на прашина што служи за поврзување на алатот со правосмукалка.

Намалување на прашината за почиста работна површина

За видливо почиста работна површина, вклучен е адаптер за екстракција на прашина што служи за поврзување на алатот со правосмукалка.

Технички податоци за EasySander 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12.0 V
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Капацитет на батерија
2,0 Ah
Брзина на кружен удар
22.000 осц./мин.
Дијаметар на круг
1,2 mm
Додаток брусна хартија / диск
Систем со микро велкро лепенка
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
138 x 288 x 131 mm
Тежина
0,700 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
5,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasySander 12
Број на нарачка
Адаптер за правосмукалка
3 брусни хартии K 80, K 120, K 160
2 609 000 178
Картон
Број на нарачка
EAN-код
060397690B
3165140886604

Достапни додатоци

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00