Алати за Home & Garden
Батериска убодна пила
Easy

Saw 18V-70

EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70 EasySaw 18V-70 EasySaw 18V-70 EasySaw 18V-70
Убодна пила со мала тежина и лесна за употреба за вршење на задачите во домот
 • Лесно сечење со само едно копче
 • Совршена за сечење дрво со длабочина до 70 mm, на пр., ламинат
 • Едноставна контрола со прекинувачот за брзина за бавно стартување и промена на брзината
 • Разновидно рамно и заоблено сечење на дрво, пластика и метал
 • Лесна промена на сечила со SDS системот

Едноставно завршување на задачите за сечење околу домот

Едноставен и сигурен, компактниот EasySaw 18V-70 е сигурен избор за внатрешни „направи сам“ и креативни проекти. Едноставно управување со само едно копче, оваа лесна убодна пила овозможува правење прави и заоблени засеци во дрво со длабочина до 70 mm, како што се дрвени полици или ламинат, и во метал со длабочина до 6 mm. Уживајте во дополнителна погодност со прекинувачот за брзина, за бавно стартување и прилагодување на брзината. За да обезбедите прецизни засеци, линиите на сечење остануваат видливи со специјалната функција на дувалката којашто ја расчистува прашината. Лесна промена на сечилото за пила благодарение на вградениот SDS систем. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Убодна пила со мала тежина и лесна за употреба за „направи сам“ проекти

Прецизно, рамно сечење на ламинат
Лесно правење заоблени засеци
Лесно прилагодување за закосени засеци
Непречено сечење во метал
За едноставно завршување на задачите за сечење околу домот
Намалување на кабелскиот канал

Функции и придобивки на EasySaw 18V-70

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Брза и лесна промена на сечило за пила

SDS е систем за поставување додатоци што овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пила без клуч и обезбедува сечилата автоматски да се затегнуваат кога ќе се затвори капакот.

Прилагодливата плоча овозможува аголни засеци до 45°. Едноставно прилагодете ја плочата за да го поставите посакуваниот агол на сечење.

За вршење различни задачи под агол до 45°

Прилагодливата плоча овозможува аголни засеци до 45°. Едноставно прилагодете ја плочата за да го поставите посакуваниот агол на сечење.

Ја расчистува прашината за постојана прегледност

Интегрираната функција на дување ја расчистува прашината за време на сечењето за да овозможи јасна прегледност на линијата за сечење. Одржувањето оптимална видливост на површината придонесува за поголема прецизност на сечењето.

Bosch Constant Electronic овозможува активирање на брзината за бавно стартување на алатот и брза измена на моќноста според работниот материјал.

Прекинувач за брзина за прилагодлива контрола

Bosch Constant Electronic овозможува активирање на брзината за бавно стартување на алатот и брза измена на моќноста според работниот материјал.

Непречена и лесна работа

Bosch Low Vibration е функција којашто ги амортизира вибрациите за непречена и пријатна работа на долги или тешки задачи.

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Без неочекувани прекини

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Технички податоци за EasySaw 18V-70

Технички спецификации
Напон на батеријата
18.0 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Капацитет на батерија
0,0 Ah
Брзина на удар без оптоварување
0 – 2.600 удар./мин.
Подножје
Челично
Длабочина на сечење во дрво
70 mm
Длабочина на сечење во челик
6 mm
Длабочина на сечење во алуминиум
15 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
235 x 80 x 195 mm
Тежина
1,300 kg
Брзина на удар без оптоварување, од
0 удар./мин.
Брзина на удар без оптоварување, до
2.600 удар./мин.
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Сечење дрво со пила
8,5 m/s²
2,5 m/s²
Сечење лим со пила
10,0 m/s²
2,0 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasySaw 18V-70
Број на нарачка
1 сечило за пила T 144 D
2 608 630 040
** Понатамошно купување само во сет од 5
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603012000
4053423229912

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18 V батерија за сите Home & Garden алати во 18 V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2 x 2,5 Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18 V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14,4 V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14,4 V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00