Алати за Home & Garden
Батериска убодна пила
Easy

Saw 18V-70

EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70 EasySaw 18V-70 EasySaw 18V-70 EasySaw 18V-70
Убодна пила со мала тежина и лесна за употреба за вршење на задачите во домот
  • Лесно сечење со само едно копче
  • Совршена за сечење дрво со длабочина до 70 mm, на пр., ламинат
  • Едноставна контрола со прекинувачот за брзина за бавно стартување и промена на брзината
  • Разновидно рамно и заоблено сечење на дрво, пластика и метал
  • Лесна промена на сечила со SDS системот

Едноставно завршување на задачите за сечење околу домот

Едноставен и сигурен, компактниот EasySaw 18V-70 е сигурен избор за внатрешни „направи сам“ и креативни проекти. Едноставно управување со само едно копче, оваа лесна убодна пила овозможува правење прави и заоблени засеци во дрво со длабочина до 70 mm, како што се дрвени полици или ламинат, и во метал со длабочина до 6 mm. Уживајте во дополнителна погодност со прекинувачот за брзина, за бавно стартување и прилагодување на брзината. За да обезбедите прецизни засеци, линиите на сечење остануваат видливи со специјалната функција на дувалката којашто ја расчистува прашината. Лесна промена на сечилото за пила благодарение на вградениот SDS систем. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Убодна пила со мала тежина и лесна за употреба за „направи сам“ проекти

Прецизно, рамно сечење на ламинат
Лесно правење заоблени засеци
Лесно прилагодување за закосени засеци
Непречено сечење во метал
За едноставно завршување на задачите за сечење околу домот
Намалување на кабелскиот канал

Функции и придобивки на EasySaw 18V-70

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Брза и лесна промена на сечило за пила

SDS е систем за поставување додатоци што овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пила без клуч и обезбедува сечилата автоматски да се затегнуваат кога ќе се затвори капакот.

Прилагодливата плоча овозможува аголни засеци до 45°. Едноставно прилагодете ја плочата за да го поставите посакуваниот агол на сечење.

За вршење различни задачи под агол до 45°

Прилагодливата плоча овозможува аголни засеци до 45°. Едноставно прилагодете ја плочата за да го поставите посакуваниот агол на сечење.

Ја расчистува прашината за постојана прегледност

Интегрираната функција на дување ја расчистува прашината за време на сечењето за да овозможи јасна прегледност на линијата за сечење. Одржувањето оптимална видливост на површината придонесува за поголема прецизност на сечењето.

Bosch Low Vibration е функција за амортизирање вибрации, наменета да го намали уморот на корисникот за пријатна, непречена и лесна работа на долги или тешки задачи.

Непречена и лесна работа

Bosch Low Vibration е функција за амортизирање вибрации, наменета да го намали уморот на корисникот за пријатна, непречена и лесна работа на долги или тешки задачи.

За почиста работна површина

Се поврзува правосмукалка преку отворот за екстракција на прашина за значително да се намали ситната прашина за почиста работна површина.

Добијте подобри резултати со Bosch Electronic – едноставно стиснете го прекинувачот за да ја достигнете посакуваната брзина за секоја примена и материјал.

Прилагодливи брзини за секоја задача

Добијте подобри резултати со Bosch Electronic – едноставно стиснете го прекинувачот за да ја достигнете посакуваната брзина за секоја примена и материјал.

Подобро држење за удобност и контрола

Гумираниот мек дел за држење овозможува подобро држење и чувство, за самоуверено и удобно ракување со алатот, особено корисно за задачите за кои е потребна подолга употреба на алатот.

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Без неочекувани прекини

Индикаторот за ниво на наполнетост го прикажува нивото на наполнетост на батеријата за непречена работа.

Паметна заштита за долг работен век на батеријата

Bosch Electronic Cell Protection (ECP) спречува преоптоварување, прегревање и длабоки празнења на литиум-јонската батерија за долг работен век.

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Компактни, лесни и секогаш подготвени

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Технички податоци за EasySaw 18V-70

Технички спецификации
Напон на батеријата
18,0 V
Капацитет на батерија
0,0 Ah
Брзина на удар без оптоварување
0 – 2.600 удар./мин.
Подножје
Челично
Тежина на машината
1,3 kg
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Длабочина на сечење во дрво
70 mm
Длабочина на сечење во челик
6 mm
Длабочина на сечење во алуминиум
15 mm
Брзина на удар без оптоварување, од
0 удар./мин.
Брзина на удар без оптоварување, до
2.600 удар./мин.
Димензии на алатот (L x W x H):
235 x 80 x 195 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Сечење дрво со пила
8,5 m/s²
2,5 m/s²
Сечење лим со пила
10,0 m/s²
2,0 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 82 dB(A); Sound power level 93 dB(A). Uncertainty K= 5 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: EasySaw 18V-70
Број на нарачка
1 сечило за пила T 144 D
2 608 630 040
** Понатамошно купување само во сет од 5
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603012000
4053423229912

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Компактен стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C
Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00