Алати за Home & Garden
Полнач

GAL 12V-20

GAL 12V-20
GAL 12V-20
GAL 12V-20
GAL 12V-20 GAL 12V-20 GAL 12V-20
Мала 12 V станица за полнење
  • Интелигентниот процес на полнење ја штити вашата батерија: ја открива состојбата на наполнетост на батеријата и се полни со оптимално полнење
  • LED индикатор за полнење: полнењето е означено со трепкање; Стабилно светло сигнализира дека батеријата е целосно наполнета.
  • Целосни ги полни 2,5 Ah батериите за 75 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати

Технички податоци за GAL 12V-20

Технички спецификации
Приближно време на полнење на 1,5 Ah 100%
50 мин.
Приближно време на полнење на 2,0 Ah 100%
65 мин.
Приближно време на полнење на 2,5 Ah 100%
80 мин.
Напон на батеријата
12.0 V
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
228 x 106 x 60 mm
Тежина
0,246 kg
Детали за испорака: GAL 12V-20
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A020Y1
4053423222180

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00