Алати за Home & Garden
Статив

MM2 универзални стеги

MM2 универзални стеги
MM2 универзални стеги
Лесно и флексибилно позиционирање
  • Идеално и флексибилно поставување на ласерските нивелатори при проектирање ласерски линии на ѕидот
  • Лесно, брзо и флексибилно прицврстување на различни предмети и површини
  • Подвижната рачка за стегање овозможува ротација од 360° и навалување на алатот
  • Димензија на прицврстување од 10 до 60 mm
  • Одговара на сите алати за нивелирање со ¼" навој, како што се Quigo, Quigo green или Quigo Plus

Лесно, брзо и флексибилно позиционирање на различни предмети

MM 2 обезбедува лесни, брзи и флексибилни решенија за фиксирање за ласерски нивелатори. Стегата овозможува флексибилни и практични опции за фиксирање на предмети и површини со ширина помеѓу 10 mm и 60 mm, како што се скали или полици. Ротирачката рачка на стегата овозможува прилагодување на висината, ротација од 360° и навалување на алатот, овозможувајќи флексибилно позиционирање за совршено поставување. Оваа универзална стега одговара на алати за нивелирање со ¼" навој, како што се Quigo, Quigo green или Quigo Plus.

Лесно, брзо и флексибилно позиционирање

Ротација од 360° и навалување за флексибилно поставување
Стегата овозможува различни опции за фиксирање

Технички податоци за MM2 универзални стеги

Технички спецификации
Работна висина 1
4 – 9,5 cm
Работна висина 2
Флексибилна
Тежина
0,2 kg
Навој на статив
1/4"
Детали за испорака: MM2 универзални стеги
Број на нарачка
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603692201
3165140855525

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00