Алати за Home & Garden
Статив

MM2 универзални стеги

MM2 универзални стеги
MM2 универзални стеги
Лесно и флексибилно позиционирање
  • Идеално и флексибилно поставување на ласерските нивелатори при проектирање ласерски линии на ѕидот
  • Лесно, брзо и флексибилно прицврстување на различни предмети и површини
  • Подвижната рачка за стегање овозможува ротација од 360° и навалување на алатот
  • Димензија на прицврстување од 10 до 60 mm
  • Одговара на сите алати за нивелирање со ¼" навој, како што се Quigo, Quigo green или Quigo Plus

Лесно, брзо и флексибилно позиционирање на различни предмети

MM 2 обезбедува лесни, брзи и флексибилни решенија за фиксирање за ласерски нивелатори. Стегата овозможува флексибилни и практични опции за фиксирање на предмети и површини со ширина помеѓу 10 mm и 60 mm, како што се скали или полици. Ротирачката рачка на стегата овозможува прилагодување на висината, ротација од 360° и навалување на алатот, овозможувајќи флексибилно позиционирање за совршено поставување. Оваа универзална стега одговара на алати за нивелирање со ¼" навој, како што се Quigo, Quigo green или Quigo Plus.

Лесно, брзо и флексибилно позиционирање

Ротација од 360° и навалување за флексибилно поставување
Стегата овозможува различни опции за фиксирање

Технички податоци за MM2 универзални стеги

Технички спецификации
Работна висина 1
4 – 9,5 cm
Работна висина 2
Флексибилна
Тежина
0,180 kg
Навој на статив
1/4"
Детали за испорака: MM2 универзални стеги
Број на нарачка
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603692201
3165140855525

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00