Алати за Home & Garden
Шублер

PAM 220

PAM 220
PAM 220
Прецизно мерење и пренос на аголот
  • Брзо и едноставно мерење, пресметка и пренос на агли
  • Опсег на мерење 0° - 220°, должина на крак 40 cm
  • Интегрирани функции за прецизно пресметување на едноставни и сложени агли
  • Практичен лизгачки продолжеток за мерење во тешко достапни места
  • За инсталација на первази, украсни лајсни, подови и плочки

Овозможува лесно и прецизно мерење, пресметување и пренесување на аголот

PAM 220 овозможува брзо и лесно мерење, пресметки и пренесување на аглите. Има практичен лизгачки продолжеток со должина до 35 cm за мерење на дополнителни агли во тешко достапните ќошеви, што го прави идеален алат за поставување подови и плочки. Интегрираните мерни функции помагаат за практично пресметување на едноставните и сложени агли, со што се олеснува прецизното прилагодување на аголната пила до потребните агли – совршено за поставување первази и украсни лајсни.

Лесно, практично и прецизно мерење агли

Прецизно аголно мерење за поставување подови
Лесна пресметка на едноставни и сложени агли
Практичен продолжеток за тешко достапни ќошеви

Функции и придобивки на PAM 220

Двете интегрирани либели овозможуваат хоризонтално и вертикално рачно нивелирање и порамнување на предметот на прв поглед.

Хоризонтална и вертикална либела за рачно нивелирање

Двете интегрирани либели овозможуваат хоризонтално и вертикално рачно нивелирање и порамнување на предметот на прв поглед.

Технички податоци за PAM 220

Технички спецификации
Опсег на мерење
0° - 220°
Точност при мерењето, агли
± 0,2°
Точност при мерењето, вијали
1.5
Точност при пресметување на аголот
± 0,1°
Напојување
2 x 1.5V LR6 (AA)
Приближна моќност на батерија
25 ч.
Автоматско деактивирање, прибл.
5 мин.
Должина на рачка
40 cm
Тежина, прибл.
0.89 kg
Димензии на алатот (L x W x H):
425 x 58 x 41 mm
Детали за испорака: PAM 220
Број на нарачка
2 x 1,5 V LR06 (AA) батерии
Продолжна рачка
Заштитна кутија
Број на нарачка
EAN-код
0603676000
3165140772600

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00