Алати за Home & Garden
Статив

TT 150

TT 150
TT 150
Лесно и прецизно позиционирање на ласерската линија
  • Опсегот на прилагодување на висината од 0,55 - 1,57 m овозможува прецизни работни висини
  • Интегрираните цевчиња со течност обезбедуваат совршено нивелирана потпора за алатите за нивелирање
  • Лесно навалување и ротација од 360° на главата на стативот за идеално позиционирање на ласерот
  • Одговара на сите алати за нивелирање со ¼" навој

Статив со прилагодување на висината со разновидно позиционирање на алатот

Со флексибилно позиционирање на главата на стативот што овозможува лесно навалување и целосна ротација од 360°, опсег на прилагодување на висината од 0,55 m до 1,57 m за различни работни висини и интегрирани цевчиња за течност за совршено нивелирана потпора, TT 150 е совршен статив за алати за нивелирање. Овој робустен, висококвалитетен алуминиумски статив има гумени ногарки за стабилност на каков било под, како и ¼" навој за брзо и лесно фиксирање на алатот.

Лесно и прецизно позиционирање на ласерските линии

Опсег на прилагодување на висината од 0,55 до 1,57 m
Интегрирани цевчиња со течност за совршено нивелирана потпора
Лесно навалување и ротација од 360° за совршено позиционирање

Технички податоци за TT 150

Технички спецификации
Работна висина 1
55 – 157 cm
Тежина
1,300 kg
Навој на статив
1/4"
Детали за испорака: TT 150
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
0603691100
3165140809160

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00