Алати за Home & Garden
Батериски ротирачки чекан

Uneo

Uneo
Uneo
Uneo
Uneo Uneo Uneo
Мултифункционален батериски алат 3 во 1 за дупчење, ударно дупчење и навртување
  • Механизам на пневматски чекан за лесно и брзо дупчење дури и во бетон
  • Стезна глава со SDS-систем за интуитивна, лесна и брза промена на додатоци за 3 секунди
  • Двобрзинскиот менувач обезбедува поголема брзина или вртежен момент во зависност од работата
  • Ударно дупчење, дупчење и навртување во бетон, ѕидана конструкција, плочки, дрво и метал
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати

Повеќенаменски батериски алат 3 во 1 за секоја задача во секаков материјал

Мултифункционалниот Uneo батериски ротирачки чекан е наменет за ударно дупчење, дупчење и навртување во бетон, ѕидна конструкција, метал, дрво и плочки. Механизмот на пневматски чекан Bosch и моќниот мотор овозможуваат лесно и брзо дупчење во бетон до 10 mm. Има стезна глава со SDS систем за интуитивно работење и брзо менување на сите 1/4" шестаголни и SDS quick битови за 3 секунди. Двобрзинскиот менувач овозможува избор помеѓу поголем вртежен момент или брзина за одлични перформанси за која било задача или материјал. Моќен, компактен за работа во тесни места, и со тежина од само 1,2 kg, претставува совршен алат за секоја работа. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

Мултифункционален моќен алат 3 во 1 за секоја работа

Лесно навртување за сите „направи сам“ проекти
Лесно дупчење над ниво на глава дури и во бетон
Моќност за дупчење во бетон
За брзо и лесно дупчење во метал
Брза и лесна монтажа на мебел

Функции и придобивки на Uneo

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Лесно дупчење дури и во бетон

Компактниот механизам на пневматски чекан со моќен мотор обезбедува брзина и јачина за брзо и лесно дупчење.

Стезната глава со SDS систем овозможува функција на алат 3 во 1 (ударно дупчење, дупчење и завртување) и интуитивно брзо менување на 1/4" шестаголни и SDS quick битови за 3 секунди.

Интуитивна и брза промена на битови за 3 секунди

Стезната глава со SDS систем овозможува функција на алат 3 во 1 (ударно дупчење, дупчење и завртување) и интуитивно брзо менување на 1/4" шестаголни и SDS quick битови за 3 секунди.

Адаптер за бургии со тркалезно тело

Адаптерот за стезна глава овозможува употреба на стандардни бургии со тркалезно тело со метод за интуитивно и брзо поставување на стезна глава и фиксирање битови.

Прекинувачот за функција обезбедува разновидност на различните режими на работа: пневматско ударно дупчење, дупчење и прецизно завртување.

Прекинувач за функција за различни примени

Прекинувачот за функција обезбедува разновидност на различните режими на работа: пневматско ударно дупчење, дупчење и прецизно завртување.

Префрлете се на насока на дупчење налево

Прекинувачот за надесно/налево овозможува промена на насоката на вртење при дупчење за прицврстување и олабавување на завртките.

Технички податоци за Uneo

Технички спецификации
Напон на батеријата
12.0 V
Компатибилност на батеријата
12V POWER FOR ALL
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Капацитет на батерија
2,0 Ah
Макс. бр. на напр. дупки со едно полн. на бат. (бетон)
38
Макс. бр. на напр. дупки со едно полн. на бат. (меко дрво)
90
Макс. број на завртки со едно полнење на батеријата
110
Брзина без оптоварување (1-ва брзина / 2-ра брзина)
0 – 280 / 900 врт./мин.
Брзина на удар
0 – 4.800 цик./мин.
Јачина на единечен удар (EPTA)
0,5 J
Механизам на Bosch чекан
Пневматски
Макс. дијаметар на дупчење во бетон
10 mm
Макс. дијаметар на дупчење во челик
8 mm
Макс. дијаметар на дупчење во дрво
10 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
89 x 245 x 276 mm
Тежина
1,300 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Ударно дупчење во бетон
13,0 m/s²
2,5 m/s²
Дупчење во метал
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Завртување
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: Uneo
Број на нарачка
Бургии за дупчалка за бетон, дијаметар 6 и 8 mm
Универзална бургија за дупчалка, 5 и 6 mm дијаметар
4 долги бургии
Адаптер со тркалезна глава
Картон
Број на нарачка
EAN-код
060398400C
3165140877541

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00