Алати за Home & Garden

Zamo – лентест адаптер

Zamo – лентест адаптер
Zamo – лентест адаптер
Прецизно мерење растојанија до 1,5 m
  • За мерење растојанија и предмети до 1,5 m
  • Идеално за волумени и самостојни предмети
  • Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач

Лентестиот адаптер, лесен за употреба, овозможува прецизно мерење растојанија и предмети

Со практичниот и компактен лентест адаптер, Zamo ги мери растојанијата и волумен до 1,5 метар. Служи за мерење на рамките на сликата, како и волумените на телото за дизајнирање или менување облека. Исто така е идеален за мерење мебел, да се утврдат димензиите на ткаенината и за мерење плочи за различни проекти. Проширување на употребата на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи и прецизни резултати на уште поширок спектар на проекти.

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

Прецизно мерење растојанија до 1,5 m

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Прецизно мерење на предмети со метрото
Прецизно мерење должини

Функции и придобивки на Zamo – лентест адаптер

Адаптерот за мерење овозможува брзо и лесно мерење растојанија и периметри до 1,5 метри и е идеален за правилно димензионирање на рамки за слики и мебел или за потреби за кроење и промена.

За мерење периметар и самостојни објекти

Адаптерот за мерење овозможува брзо и лесно мерење растојанија и периметри до 1,5 метри и е идеален за правилно димензионирање на рамки за слики и мебел или за потреби за кроење и промена.

Технички податоци за Zamo – лентест адаптер

Технички спецификации
Опсег на мерење
0,01 – 1,50 m
Точност при мерењето**
± 1,0 mm
Тежина
0,028 kg
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
34 x 38 x 22 mm
Опсег на мерење, до
1,50 m
Детали за испорака: Zamo – лентест адаптер
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1608M00C25
3165140934268

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00