Алати за Home & Garden

Zamo – тркалезен адаптер

Zamo – тркалезен адаптер
Zamo – тркалезен адаптер
Брзо мерење на должините, дури и на криви и нерамни површини
  • За брзо мерење прави, криви и нерамни површини до 20 m
  • Способен за мерење самостојни предмети
  • Практичен компактен дизајн за лесно мерење
  • Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач

Тркалезниот адаптер, лесен за употреба, мери растојанија, криви и нерамни површини

Тркалезниот адаптер е брза и лесна опција за мерење криви и неправилни растојанија, како и прави должини. Идеален за мерење sидови, ткаенина и дрво за мебел. Може да се мери должината на ткаенината и конецот за проекти за шиење, како што е задниот дел на заоблен стол или завеси. Може да се искористи и за да се утврди колку долги треба да бидат каблите за електронските системи и системите за забава. Проширување на примената на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи резултати на уште поширок спектар на проекти.

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

Брзо мерење на должините, дури и на криви и нерамни површини

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Лесни резултати дури и на неправилни или криви површини
Самостојните предмети може лесно да се измерат

Функции и придобивки на Zamo – тркалезен адаптер

Адаптерот за неправилни површини овозможува брзо и лесно мерење самостојни предмети и криви или неправилни површини. Особено корисен за одредување должини на ткаенини за тапацири или должини на кабли за електроника во домот и системи за забава.

Мерење криви и нерамни површини

Адаптерот за неправилни површини овозможува брзо и лесно мерење самостојни предмети и криви или неправилни површини. Особено корисен за одредување должини на ткаенини за тапацири или должини на кабли за електроника во домот и системи за забава.

Технички податоци за Zamo – тркалезен адаптер

Технички спецификации
Опсег на мерење
0,00 – 20,00 m
Точност при мерењето**
± 5,0 mm
Тежина
0,015 kg
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
48 x 38 x 22 mm
Опсег на мерење, до
20,00 m
Детали за испорака: Zamo – тркалезен адаптер
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1608M00C23
3165140934251

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00