Алати за Home & Garden
Системски додатоци Zamo

Zamo – тркалезен адаптер

Zamo – тркалезен адаптер
Zamo – тркалезен адаптер
Брзо мерење на должините, дури и на криви и нерамни површини
  • За брзо мерење прави, криви и нерамни површини до 20 m
  • Способен за мерење самостојни предмети
  • Практичен компактен дизајн за лесно мерење
  • Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач

Тркалезниот адаптер, лесен за употреба, мери растојанија, криви и нерамни површини

Тркалезниот адаптер е брза и лесна опција за мерење криви и неправилни растојанија, како и прави должини. Идеален за мерење sидови, ткаенина и дрво за мебел. Може да се мери должината на ткаенината и конецот за проекти за шиење, како што е задниот дел на заоблен стол или завеси. Може да се искористи и за да се утврди колку долги треба да бидат каблите за електронските системи и системите за забава. Проширување на примената на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи резултати на уште поширок спектар на проекти.

Брзо мерење на должините, дури и на криви и нерамни површини

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Лесни резултати дури и на неправилни или криви површини
Самостојните предмети може лесно да се измерат

Функции и придобивки на Zamo – тркалезен адаптер

Адаптерот за неправилни површини овозможува брзо и лесно мерење самостојни предмети и криви или неправилни површини. Особено корисен за одредување должини на ткаенини за тапацири или должини на кабли за електроника во домот и системи за забава.

Мерење криви и нерамни површини

Адаптерот за неправилни површини овозможува брзо и лесно мерење самостојни предмети и криви или неправилни површини. Особено корисен за одредување должини на ткаенини за тапацири или должини на кабли за електроника во домот и системи за забава.

Технички податоци за Zamo – тркалезен адаптер

Технички спецификации
Опсег на мерење
0,00 – 20,00 m
Точност при мерењето**
± 5,0 mm
Тежина
0.015 kg
Опсег на мерење, до
20,00 m
Димензии на алатот (L x W x H):
48 x 38 x 22 mm
Детали за испорака: Zamo – тркалезен адаптер
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1608M00C23
3165140934251

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00