Bosch Global
Алати за Home & Garden

Мултифункционални алати

Осцилирачките мултифункционални алати на Bosch се идеални за изработка на широк спектар на „направи сам“ проекти. Сечење, брусење, стругање, глодање, рендосување и полирање широк спектар на материјали како дрво, метал или гипс, сите со еден алат и широк спектар на изборни додатоци.
Product