Bosch Global
Алати за Home & Garden

Сечење и брусење

Моќните мултифункционални алати се погодни за секоја работа во домот и во градината: алатите за сечење и брусење на Bosch обработуваат секаков материјал – дрво и метал, пластика, картон и многу други – па затоа се идеални за сечење, брусење помали површини или измазнување.
Product