Алати за Home & Garden
Линиски ласер

Atino

Atino
Atino
Atino
Atino Atino Atino
Закачете ги омилените парчиња сами – за минимално време
 • Сè во едно: линиски ласер со интегрирано метро за лесно закачување, израмнување и мерење
 • Направете сè сами: лесно израмнете ги предметите на ѕид без дополнителна помош
 • Брз и флексибилен: лепливата подлога или игличките овозможуваат ласерот да се фиксира на различни површини
 • Израмнете или закачете слики, полици, огледала, рачки или закачалки, па дури и ТВ
 • Вертикално или хоризонтално нивелирање во сите насоки (0°, 90°, 180°, 270°); метро од 1,5 m

Не чекајте некој да ви помогне – лесно и флексибилно израмнување на омилените предмети за кратко време

Закачувањето предмети без дополнителна помош стана лесно. Atino ги содржи сите важни функции на линиски ласер и има интегрирано метро од 1,5 m. Иновативната леплива подлога може да се фиксира на мазни и нечувствителни површини, како што се плочки и мермер. Кога станува збор за рапави површини или тапети, плочата со двете мали иглички е идеално решение за прицврстување. Може да се користи за широк спектар на задачи: без разлика дали станува збор за израмнување или закачување слики или полици, поставување закачалки или рачки, или прераспределба на предмети – Atino е сè што ви треба. Овозможува вертикално или хоризонтално нивелирање со интуитивен LED индикатор и нуди точност на видливата ласерска линија од ± 0,3°**.

Закачете ги омилените парчиња сами

Иглички за флексибилно фиксирање на тапети и рапави површини
Брзо и лесно вертикално или хоризонтално нивелирање
Леплива подлога за флексибилно прикачување на рамни површини
Немате потреба од помош
Сè во едно: линиски ласер со интегрирано метро
Прецизно израмнување благодарение на LED индикаторот

Технички податоци за Atino

Технички спецификации
Работен опсег, ласерска линија
1.7 m
Работен опсег, метро
1.5 m
Ласерска диода
630 – 650 nm
Класа на ласер
2
Прецизност**
± 0,3°
Тежина
0,260 kg
Батерија
1 x 1,5V LR6 (AA)
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
124 x 115 x 62 mm

Преглед на цените и деталите за испорака

Atino Set
Atino Set
Број на нарачка: 0603663A01
EAN-код: 4059952563619
 • 1 x 1,5 V LR6 (AA)
 • 6 x лепливи подлоги
 • заштитен капак за гелна подлога
 • подлога за иглички со 2 иглички
 • Краток прирачник
 • Картон
Atino
Atino
Број на нарачка: 0603663A00
EAN-код: 3165140967846
 • 1 x 1,5 V LR6 (AA)
 • 1 x леплива подлога
 • заштитен капак за гелна подлога
 • подлога за иглички со 2 иглички
 • Краток прирачник
 • Картон

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00