Алати за Home & Garden

Перачи под притисок

Перачи под висок притисок

Перачи под висок притисок

Импресивните Aquatak перачи под висок притисок на Bosch нудат чистење без напор за широк спектар на задачи, од лесни до тешки задачи околу домот. Складирањето на цревата и рачките на преклоп го прават чистењето едноставно.

  • Лесно поставување за заштеда на време
  • Импресивни перформанси за ефикасно чистење
  • Млазницата за детергент под висок притисок се користи за нанесување сапуница
  • Идеално за чистење автомобили, поплочен двор и градинарски мебел
Батериски машини за чистење на отворено

Батериски машини за чистење на отворено

Со батериските машини за чистење на отворено може да чистите каде сакате и кога сакате. Од велосипеди и градинарски мебел до кучето, овие алати овозможуваат чистење брзо и без напор, оставајќи ви повеќе време да уживате во дворот.

  • Мобилно чистење дома или во движење
  • Брзо поставување и лесно маневрирање
  • Без црева за довод на вода и кабли
  • Компатибилни со Bosch литиум-јонските батерии на полнење