Алати за Home & Garden

Bosch перачи под висок притисок

Импресивните Aquatak перачи под висок притисок на Bosch нудат чистење без напор за широк спектар на задачи, од лесни до тешки задачи околу домот. Складирањето на цревата и рачките на преклоп го прават чистењето едноставно.

Чистење на велосипед / мопед
Исчистете го велосипедот или малите возила со перач под притисок Easy. Нивната мала компактна големина ги прави лесни за маневрирање и транспорт.
Чистење на мебел
Пролетно длабинско чистење или брзо перење пред да пристигнат гостите, перачите под притисок кои се лесни за поставување се идеални за сите видови чистење на мебелот.
Чистење површина
Платформи, плочи или бетон, сите површини лесно се чистат со млазницата три во едно, вистинската млазница за сите задачи, од брзо до насочено чистење.
Чистење ѕидна конструкција
Отстранете ја нечистотијата и избледените делови од ѕидната конструкција со перач под висок притисок, отворот за млаз на вентилаторот со прилагодливата ширина на вентилаторот е идеално за прилагодување на потребната сила за површината.
Чистење возило
Направете ги вашите возила повторно беспрекорно чисти, со стандардните млазници за детергент, миењето со шампон и плакнењето не може да биде полесно.
Работни алати
Брзо чистење по работата или редовно длабинско чистење, перачите под притисок ги одржуваат вашите „направи сам„ и градинарски алати во добра состојба подолго време.

Чистење на велосипед / мопед

Исчистете го велосипедот или малите возила со перач под притисок Easy. Нивната мала компактна големина ги прави лесни за маневрирање и транспорт.

Чистење на мебел

Пролетно длабинско чистење или брзо перење пред да пристигнат гостите, перачите под притисок кои се лесни за поставување се идеални за сите видови чистење на мебелот.

Чистење површина

Платформи, плочи или бетон, сите површини лесно се чистат со млазницата три во едно, вистинската млазница за сите задачи, од брзо до насочено чистење.

Чистење ѕидна конструкција

Отстранете ја нечистотијата и избледените делови од ѕидната конструкција со перач под висок притисок, отворот за млаз на вентилаторот со прилагодливата ширина на вентилаторот е идеално за прилагодување на потребната сила за површината.

Чистење возило

Направете ги вашите возила повторно беспрекорно чисти, со стандардните млазници за детергент, миењето со шампон и плакнењето не може да биде полесно.

Работни алати

Брзо чистење по работата или редовно длабинско чистење, перачите под притисок ги одржуваат вашите „направи сам„ и градинарски алати во добра состојба подолго време.

Средина

Сите перачи под висок притисок можат да помогнат за зачувувањето на животната средина, па дури и да заштедите пари
Алтернативен извор на вода

Алтернативен извор на вода

Користењето на вода од алтернативен извор на вода може да придонесе за заштита на животната средина и заштеда на пари. Независноста од доводот на вода дава поголема флексибилност и досег.

Поправање

Поправање

Доколку сите потребни резервни и резервни делови се лесно достапни за поправка на вашиот перач под висок притисок и за зголемување на работниот век.

Ефикасно водоснабдување

Ефикасно водоснабдување

Перачите под висок притисок на Bosch користат значително помалку вода од стандардното градинарско црево, со пумпање на водата низ мала млазница под висок притисок. Концентрираниот млаз ефикасно чисти со помалку вода.

Придобивки

Основната палета на перачи под висок притисок нуди многу придобивки за корисникот
Квалитет

Квалитет

Сите перачи под висок притисок на Bosch поминуваат низ ригорозни тестови за да се обезбедат највисоки стандарди за квалитет. На секој производ се тестираат функционалноста и перформансите пред да излезе од фабриката.

Ставање во употреба

Ставање во употреба

Подготвен е веднаш да започне со чистењето без комплицирано или долго поставување!

Вградено складирање

Вградено складирање

Испорачаните додатоци имаат посебни простори на уредот за лесен пристап и складирање. 

Available Accessories

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување

DELUXE сет за одводнување
Адаптер за Aquatak додатоци

Адаптер за Aquatak додатоци

Продолжете да ги користите постоечките додатоци со практичен адаптер

Со овој практичен адаптер нема потреба да купувате нови додатоци за нов перач под висок притисок. Ја зголемува компатибилноста, така што постарите додатоци купени пред 2013 година, може да се користат и понатаму. Адаптерот е лесен за употреба, директно се поврзува со пиштолот на перачот и одговара на широк спектар на Aquatak додатоци.

Лесно поставување за брзо започнување со работа