Bosch Global
Алати за Home & Garden

Правосмукалки за влажна и сува екстракција

Исчистете секаде, во секое време со правосмукалките на Bosch, лесни за носење и транспорт благодарение на нивниот лесен и компактен дизајн. Импресивните повеќенаменски правосмукалки на Bosch може да се користат за чистење на различни видови материјали.
Product

Filters