Bosch Global
Алати за Home & Garden

Рачни кружни пили

Кружните пили на Bosch се совршени за долги, контролирани, прави засеци во рамно дрво и дрвени материјали. Со паралелна водилка, прилагодливи агли и длабочина, како и аголни и закосени опции, овие пили овозможуваат прецизни засеци при секоја работа.
Product

Достапни додатоци