Алати за Home & Garden

Bosch аголни мерачи

Откријте ги дигиталните аголни мерачи на Bosch со интелигентни функции, како што се пресметки со притискање на едно копче на едноставни и сложени агли за лесно прилагодување на аголната пила – поставувањето подови стана поедноставно.