Алати за Home & Garden

Ласерски и аголни мерачи

Дигитални ласерски мерачи

Дигитални ласерски мерачи

Престанете со проценка и започнете со мерење – ласерските мерачи на Bosch даваат брзи резултати со најголема прецизност за најразлични примени.

  • Прецизно измерете ги должините, кривите и тркалезните предмети
  • Соберете, одземете или множете резултати за да ја пресметате димензијата на подот или ѕидот
  • Со индиректно мерење одредете ја висината на предметите дури и кога ласерската линија е блокирана
Примени
За брзо и лесно мерење растојанија и простори
Лесно измерете од предниот или задниот крај на алатот
Пресметување квадратни метри
Аголни мерачи

Аголни мерачи

Откријте ги дигиталните аголни мерачи на Bosch со интелигентни функции, како што се пресметки со притискање на едно копче на едноставни и сложени агли за лесно прилагодување на аголната пила – поставувањето подови стана поедноставно.

  • Мерење и пренесување агли со леснотија
  • Функции за пресметка на едноставни или сложени агли
  • Лизгачки ножен продолжеток за мерење во тешко достапни места
  • Либели за хоризонтално и вертикално рачно нивелирање