Алати за Home & Garden

Bosch дигитални ласерски мерачи

Престанете со проценка и започнете со мерење – ласерските мерачи на Bosch даваат брзи резултати со најголема прецизност за најразлични примени.

Available Accessories

Zamo – тркалезен адаптер

Zamo – тркалезен адаптер

Тркалезниот адаптер, лесен за употреба, мери растојанија, криви и нерамни површини

Тркалезниот адаптер е брза и лесна опција за мерење криви и неправилни растојанија, како и прави должини. Идеален за мерење sидови, ткаенина и дрво за мебел. Може да се мери должината на ткаенината и конецот за проекти за шиење, како што е задниот дел на заоблен стол или завеси. Може да се искористи и за да се утврди колку долги треба да бидат каблите за електронските системи и системите за забава. Проширување на примената на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи резултати на уште поширок спектар на проекти.

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Zamo – лентест адаптер

Zamo – лентест адаптер

Лентестиот адаптер, лесен за употреба, овозможува прецизно мерење растојанија и предмети

Со практичниот и компактен лентест адаптер, Zamo ги мери растојанијата и волумен до 1,5 метар. Служи за мерење на рамките на сликата, како и волумените на телото за дизајнирање или менување облека. Исто така е идеален за мерење мебел, да се утврдат димензиите на ткаенината и за мерење плочи за различни проекти. Проширување на употребата на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи и прецизни резултати на уште поширок спектар на проекти.

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Zamo – адаптер за нивелирање

Zamo – адаптер за нивелирање

Адаптерот за нивелирање, лесен за употреба, овозможува едноставно хоризонтално или вертикално израмнување

Со адаптерот за нивелирање може лесно да ги израмните предметите вертикално и хоризонтално со едноставно поставување на либелата на површината спроти предметот што треба да се израмни. Идеален е за право закачување полици, закачалки и слики, или за поставување креативни ѕидни декорации што треба да се израмнат со другите предмети во просторијата. Проширување на употребата на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи и прецизни резултати на уште поширок спектар на проекти.

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач