Алати за Home & Garden

Батериски алати

18V POWER FOR ALL батериски систем

18V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите 18V алати. Од градинарство до чистење и напредни „направи сам“ проекти, уживајте во безжичната слобода на отворено, во работилницата или во домот.

  • Извршувајте ги задачите со 18V Power и избор на алат погоден за таа намена
  • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи
  • Завршете голем број предизвикувачки проекти
  • Компатибилност со 18V
Примени
Совршен за „направи сам“ проекти со среден или тежок интензитет
Завршете разни задачи во градината со голем асортиман на алати
Идеално за чистење на отворено
Батерии и полначи

Батерии и полначи

Литиум-јонските батерии на Bosch се импресивни во однос на перформансите, тежината и просторот. Батериите на Bosch за „направи сам“ проекти се секогаш подготвени за употреба и може да се полнат во секое време.