Алати за Home & Garden

Bosch батерии и полначи

Литиум-јонските батерии на Bosch се импресивни во однос на перформансите, тежината и просторот. Батериите на Bosch за „направи сам“ проекти се секогаш подготвени за употреба и може да се полнат во секое време.