Bosch Global
Алати за Home & Garden

Градинарски правосмукалки/дувалки за лисја

Bosch градинарските дувалки и правосмукалки го олеснуваат расчистувањето на градината. Без разлика дали станува збор за собирање лисја или средување околу дрвјата, овие дувалки и правосмукалки го намалуваат времето на работа и го зголемуваат време на уживање во градината.
Product