Алати за Home & Garden

Bosch уреди за нивелирање

Заменете ги либелите и брзо и лесно нивелирајте ги предметите. Алатите за нивелирање на Bosch се опремени со најновата ласерска технологија за висока точност и нудат лесно и интуитивно ракување за широк спектар на задачи за нивелирање.

Filter

Достапни додатоци

MM2 универзални стеги

MM2 универзални стеги

Лесно, брзо и флексибилно позиционирање на различни предмети

MM 2 обезбедува лесни, брзи и флексибилни решенија за фиксирање за ласерски нивелатори. Стегата овозможува флексибилни и практични опции за фиксирање на предмети и површини со ширина помеѓу 10 mm и 60 mm, како што се скали или полици. Ротирачката рачка на стегата овозможува прилагодување на висината, ротација од 360° и навалување на алатот, овозможувајќи флексибилно позиционирање за совршено поставување. Оваа универзална стега одговара на алати за нивелирање со ¼" навој, како што се Quigo, Quigo green или Quigo Plus.

Ротација од 360° и навалување за флексибилно поставување
TT 150

TT 150

Статив со прилагодување на висината со разновидно позиционирање на алатот

Со флексибилно позиционирање на главата на стативот што овозможува лесно навалување и целосна ротација од 360°, опсег на прилагодување на висината од 0,55 m до 1,57 m за различни работни висини и интегрирани цевчиња за течност за совршено нивелирана потпора, TT 150 е совршен статив за алати за нивелирање. Овој робустен, висококвалитетен алуминиумски статив има гумени ногарки за стабилност на каков било под, како и ¼" навој за брзо и лесно фиксирање на алатот.

Опсег на прилагодување на висината од 0,55 до 1,57 m
MM 3

MM 3

Брзо, флексибилно и прецизно позиционирање на вкрстени линиски ласери на различни предмети

Практичната MM 3 универзална стега обезбедува брзи, флексибилни и прецизни решенија за позиционирање на ласерската линија на посакуваната висина, со што се проширува спектарот на изводливи задачи за нивелирање. Широката димензија на прицврстување од 3-70 mm овозможува и хоризонтално и вертикално флексибилно позиционирање, додека опсегот за прилагодување на висината од 60 mm овозможува висока прецизност. Ротирачката рачка на стегата од 360° овозможува лесно навалување и удобна употреба при работа во близина на плафони со ротирање на стегата за 180°. Може да се користи со сите вкрстени линиски ласери со ¼" навој. Лесно, брзо, едноставно.

Прецизно и флексибилно позиционирање
TT 150

TT 150

Статив со прилагодување на висината со разновидно позиционирање на алатот

Со флексибилно позиционирање на главата на стативот што овозможува лесно навалување и целосна ротација од 360°, опсег на прилагодување на висината од 0,55 m до 1,57 m за различни работни висини и интегрирани цевчиња за течност за совршено нивелирана потпора, TT 150 е совршен статив за алати за нивелирање. Овој робустен, висококвалитетен алуминиумски статив има гумени ногарки за стабилност на каков било под, како и ¼" навој за брзо и лесно фиксирање на алатот.

Опсег на прилагодување на висината од 0,55 до 1,57 m