Алати за Home & Garden

Bosch косилки

Издржливи и уредни – бидете горди со прекрасниот тревник постигнат со помош на косилките на Bosch. Иновативните косилки обезбедуваат совршено средени рабови. Уживајте во претходно незамисливата моќност на сечење од чист, електричен мотор.

Available Accessories

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah