Bosch Global
Алати за Home & Garden

Одржување на тревникот

Product

Filters

UniversalRotak 36-550
UniversalRotak 36-550
 • Напон на батеријата: 36.0 V
 • Ширина на косење: 36 cm
 • Висина на косење: 25 – 70 mm
 • Препорачана површина на тревникот: до 550 m²
 • Време на брзо полнење на батеријата: 80% наполнета за 96 мин.
EasyRotak 36-550
EasyRotak 36-550
 • Напон на батеријата: 36.0 V
 • Ширина на косење: 37 cm
 • Висина на косење: 25 – 70 mm
 • Препорачана површина на тревникот: до 550 m²
 • Тежина: 15,000 kg
AdvancedRotak 36-750
AdvancedRotak 36-750
 • Напон на батеријата: 36.0 V
 • Ширина на косење: 44 cm
 • Висина на косење: 25 – 80 mm
 • Препорачана површина на тревникот: до 750 m²
 • Време на брзо полнење на батеријата: 80% наполнета за 96 мин.
ART 30
ART 30
 • Моќност на моторот: 480 W
 • Дијаметар на сечење (конец): 30 cm
 • Подесување висина: 80 – 115 cm
 • Тежина: 2,800 kg
EasyGrassCut 18V-230
EasyGrassCut 18V-230
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Дијаметар на сечење (конец): 23 cm
 • Тежина: 2,200 kg
EasyGrassCut 18V-26
EasyGrassCut 18V-26
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Дијаметар на сечење (конец): 26 cm
 • Тежина: 2,200 kg
EasyGrassCut 23
EasyGrassCut 23
 • Моќност на моторот: 280 W
 • Дијаметар на сечење (конец): 23 cm
 • Тежина: 2,000 kg
EasyGrassCut 26
EasyGrassCut 26
 • Моќност на моторот: 280 W
 • Дијаметар на сечење (конец): 26 cm
 • Тежина: 2,000 kg
AdvancedGrassCut 36
AdvancedGrassCut 36
 • Напон на батеријата: 36.0 V
 • Дијаметар на сечење (конец): 30 cm
 • Тежина: 3,100 kg

Достапни додатоци