Bosch Global
Алати за Home & Garden

Ексцентрични кружни брусилки

Со ексцентричните кружни брусилки на Bosch може да уживате во исклучително фино брусење и полирање со високи перформанси и удобност. Моќните мотори, подвижноста и оптималното насочување ја олеснуваат работата на средни и големи рамни или криви површини.
Product