Bosch Global
Алати за Home & Garden

Мултифункционални брусилки

Мултифункционалните брусилки на Bosch се идеални за многубројни задачи. За лесна употреба на мали и средни рамни површини, вклучувајќи и ќошеви, рабови и тешко достапни места на дрво, боја, лак, метал и камен.
Product

Filters

Достапни додатоци