Алати за Home & Garden

Брусилки

Ексцентрични кружни брусилки

Ексцентрични кружни брусилки

Со ексцентричните кружни брусилки на Bosch може да уживате во исклучително фино брусење и полирање со високи перформанси и удобност. Моќните мотори, подвижноста и оптималното насочување ја олеснуваат работата на средни и големи рамни или криви површини.

 • Идеални за брусење средни и големи рамни или криви површини
 • За употреба на дрвени, метални, бојадисани и лакирани површини
 • Брусење мебел, врати, рамки, скали, подови
 • Полирање лакирани површини или површини со висок сјај
Мултифункционални брусилки

Мултифункционални брусилки

Мултифункционалните брусилки на Bosch се идеални за многубројни задачи. За лесна употреба на мали и средни рамни површини, вклучувајќи и ќошеви, рабови и тешко достапни места на дрво, боја, лак, метал и камен.

 • За извршување многубројни задачи за брусење
 • Идеални за мали и средни рамни површини
 • За ќошеви, рабови и тешко достапни места
 • За употреба на дрво, боја, лак, метал и камен
Батериски алат за брусење и полирање

Батериски алат за брусење и полирање

Алатот за брусење и полирање на Bosch е идеален за мали и средни криви, заоблени и рамни површини. Од тврдо дрво, меко дрво, обоени и лакирани површини, до метал и кожа.

 • Ротирачките, подвижни дискови лесно се прилагодуваат на конвексни и конкавни површини
 • За криви, заоблени и рамни површини
 • Брусење дрво, боја, лак и метал
 • Полирање површини премачкани со восок, лак, површини со висок сјај и кожа