Алати за Home & Garden

Bosch инспекциски камери

Визуелен пристап во тешко достапни или темни места – инспекциските камери на Bosch ја олеснуваат проверката на блокада на цевки, пронаоѓање изгубени предмети, детекција на оштетувања на црева или проверка на шуплини. Резултатите може да се документираат преку кадари од екранот, коишто се зачувуваат десно на камерата или се испраќаат преку микро-SD картичка.