Алати за Home & Garden

Bosch мерач на влага

Проверките на влагата се неопходни за успешно започнување разни задачи. Мерачите на влага обезбедуваат совршен почеток за секоја таква задача со мерење на содржината на влагата во дадена супстанција – давајќи јасни информации за тоа дали материјалите се подготвени за употреба. Прецизни, интуитивни и лесни за разбирање.