Алати за Home & Garden

Батериски алати на Bosch за во домот и градината

Алатите на Bosch за секојдневни задачи во домот и градината се совршени за лесни „направи сам“ задачи, градинарски задачи и чистење. Компактно изработени за лесно пренесување, овие основни алати за домаќинство имаат интегрирана батерија, така што се полнат брзо и веднаш се спремни за работа.