Алати за Home & Garden

Батериски алати

18V POWER FOR ALL батериски систем

18V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите 18V алати. Од градинарство до чистење и напредни „направи сам“ проекти, уживајте во безжичната слобода на отворено, во работилницата или во домот.

 • Извршувајте ги задачите со среден или тежок интензитет за секунда
 • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи
 • Завршете голем број предизвикувачки проекти
 • Компатибилност со 18V
Примени
Совршен за градежни задачи со среден или тежок интензитет
Завршете разни задачи во градината со голем асортиман на алати
Идеално за чистење на отворено
36V POWER FOR ALL батериски систем

36V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

 • За извршување тешки задачи со леснотија
 • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи
 • Завршете голем број градинарски задачи
 • Компатибилност со 36V
Батериски алати за домот и градината

Батериски алати за домот и градината

Алатите на Bosch за секојдневни задачи во домот и градината се совршени за лесни „направи сам“ задачи, градинарски задачи и чистење. Компактно изработени за лесно пренесување, овие основни алати за домаќинство имаат интегрирана батерија, така што се полнат брзо и веднаш се спремни за работа.

 • Завршувајте ги лесните и средните задачи за секунда
 • Практични, компактни и ергономски
 • Интуитивни и лесни за употреба
 • Совршени за разновидни „направи сам“ задачи и градинарски задачи
Примени
IXO – најпотребниот одвртувач за сите „направи сам“ задачи
EasyPrune – лесно сечење на стебла и гранки благодарение на Power Assist Technology
EasyPump – практична пумпа за компримиран воздух за во домот и за во движење
Батерии и полначи

Батерии и полначи

Литиум-јонските батерии на Bosch се импресивни во однос на перформансите, тежината и просторот и секогаш се подготвени за употреба и можат да се полнат во секое време.