Алати за Home & Garden

Bosch 36V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Available Accessories

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20
Стартер сет од 36 V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)

Стартер сет од 36 V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)

Стартер сет за градинарски алати за тешки задачи во 36V POWER FOR ALL системот

36V POWER FOR ALL – Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати. Извршување тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

Стартер сет од 36 V (GBA 36V 2.0Ah + AL 36V-20)