Алати за Home & Garden

Bosch 12V POWER FOR ALL батериски систем

Извршувајте ги секојдневните задачи со леснотија благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите алати во рамките на систем од 12V. Од сечење до брусење, уживајте во безжичната слобода и моќта за лесна „направи сам“ работа во градината и околу куќата.

Filter

Available Accessories

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12 V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)
GAL 12V-20

GAL 12V-20

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 12 V

GAL 12V-20