Bosch Global
Алати за Home & Garden

18V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите 18V алати. Од градинарство до чистење и напредни „направи сам“ проекти, уживајте во безжичната слобода на отворено, во работилницата или во домот.
Product

Filters

AdvancedOrbit 18
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
AdvancedOrbit 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Дијаметар на брусна подлога: 125 mm
 • Брзина на кружен удар: 6.000 – 24.000 осц./мин.
 • Дијаметар на круг: 3.2 mm
 • Тежина без батерија: 1,4 kg
AdvancedCut 18
AdvancedCut 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Длабочина на сечење во дрво: 65 mm
 • Брзина без оптоварување: 0 – 7.000 врт./мин.
 • Тежина: 0,700 kg
AdvancedImpact 18
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
AdvancedImpact 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 39 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 13-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 10 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 13 mm
UniversalDrill 18V
UniversalDrill 18V
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 40 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 8 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 10 mm
UniversalImpact 18V
UniversalImpact 18V
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 34 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 8 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 10 mm
AdvancedVac 18V-8
AdvancedVac 18V-8
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Волумен на сад (бруто): 8 l
 • Макс. брзина на проток (турбина): 29 l/s
 • Времетраење: 4,0Ah/24 мин. (Eco)
 • Тежина без батерија: 3,8 kg
UniversalSaw 18V-100
UniversalSaw 18V-100
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Длабочина на сечење во дрво: 100 mm
 • Длабочина на сечење во челик: 8 mm
 • Брзина на удар без оптоварување: 0 – 2.600 удар./мин.
 • Тежина: 2,000 kg
EasySaw 18V-70
EasySaw 18V-70
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Длабочина на сечење во дрво: 70 mm
 • Длабочина на сечење во челик: 6 mm
 • Брзина на удар без оптоварување: 0 – 2.600 удар./мин.
 • Тежина: 1,300 kg
PKS 18 LI
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
PKS 18 LI
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Опсег на длабочина на сечење под 90°: 0 – 48 mm
 • Номинален дијаметар на сечило за кружна пила: 150 mm
 • Опсег на длабочина на сечење под 45°: 0 – 36 mm
 • Тежина: 2,600 kg
PSB 18 LI-2 Ergonomic
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
PSB 18 LI-2 Ergonomic
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 32 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 13-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 10 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 13 mm
AdvancedImpactDrive 18
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
AdvancedImpactDrive 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Максимален вртежен момент: 130 Nm
 • Држач за алат: 1/4'' шестаголно Uni
 • Брзина на удар: 0-3.200 цик./мин.
 • Брзина без оптоварување: 0-2.600 врт./мин.
AdvancedMulti 18
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
AdvancedMulti 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Осцилации без оптоварување: 10.000 – 20.000 осц./мин.
 • Тежина: 1,400 kg
 • Агол на осцилација: 2,8 °

Достапни додатоци