Алати за Home & Garden

Батериски алати

18V POWER FOR ALL батериски систем

18V POWER FOR ALL батериски систем

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите 18V алати. Од градинарство до чистење и напредни „направи сам“ проекти, уживајте во безжичната слобода на отворено, во работилницата или во домот.

 • Извршувајте ги задачите со 18V Power и избор на алат погоден за таа намена
 • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи
 • Завршете голем број предизвикувачки проекти
 • Компатибилност со 18V
Примени
Совршен за „направи сам“ проекти со среден или тежок интензитет
Завршете разни задачи во градината со голем асортиман на алати
Идеално за чистење на отворено
12V POWER FOR ALL батериски систем

12V POWER FOR ALL батериски систем

Извршувајте ги секојдневните задачи со леснотија благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите алати во рамките на систем од 12V. Од сечење до брусење, уживајте во безжичната слобода и моќта за лесна „направи сам“ работа во градината и околу куќата.

 • Извршувајте ги лесните и средните задачи за секунда
 • Компактни и ергономски алати за лесна употреба
 • Завршете голем број секојдневни проекти
 • Компатибилност во опсег од 10,8V и 12V
Примени
Извршувајте ги секојдневните задачи со леснотија
Совршени за внатрешна и надворешна употреба
За лесно кастрење ниска жива ограда
Батериски алати за домот и градината

Батериски алати за домот и градината

Алатите на Bosch за секојдневни задачи во домот и градината се совршени за лесни „направи сам“ задачи, градинарски задачи и чистење. Компактно изработени за лесно пренесување, овие основни алати за домаќинство имаат интегрирана батерија, така што се полнат брзо и веднаш се спремни за работа.

 • Завршувајте ги лесните и средните задачи за секунда
 • Практични, компактни и ергономски
 • Интуитивни и лесни за употреба
 • Совршени за разновидни „направи сам“ задачи и градинарски задачи
Примени
IXO – најпотребниот одвртувач за сите „направи сам“ задачи
EasyPrune – лесно сечење на стебла и гранки благодарение на Power Assist Technology
EasyPump – практична пумпа за компримиран воздух за во домот и за во движење
Батерии и полначи

Батерии и полначи

Литиум-јонските батерии на Bosch се импресивни во однос на перформансите, тежината и просторот. Батериите на Bosch за „направи сам“ проекти се секогаш подготвени за употреба и може да се полнат во секое време.