Bosch Global
Алати за Home & Garden

Дупчалки и одвртувачи

Product

Filters

EasyDrill 1200
EasyDrill 1200
 • Напон на батеријата: 12.0 V
 • Макс. вртежен момент: 30 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 6 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 8 mm
UniversalDrill 18V
UniversalDrill 18V
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 40 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 8 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 10 mm
AdvancedImpact 18
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
AdvancedImpact 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 39 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 13-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 10 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 13 mm
EasyImpact 12
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
EasyImpact 12
 • Напон на батеријата: 12.0 V
 • Макс. вртежен момент: 30 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 6 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 8 mm
UniversalImpact 18V
UniversalImpact 18V
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 34 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 8 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 10 mm
PSB 18 LI-2 Ergonomic
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
PSB 18 LI-2 Ergonomic
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Макс. вртежен момент: 32 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 13-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 10 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 13 mm
EasyImpact 1200
EasyImpact 1200
 • Напон на батеријата: 12.0 V
 • Макс. вртежен момент: 30 Nm
 • Стезна глава за дупчалка: 10-mm стезна глава без клуч
 • Дијаметар на завртка до: 6 mm
 • Дијаметар на дупчење во челик: 8 mm
AdvancedImpactDrive 18
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
AdvancedImpactDrive 18
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Максимален вртежен момент: 130 Nm
 • Држач за алат: 1/4'' шестаголно Uni
 • Брзина на удар: 0-3.200 цик./мин.
 • Брзина без оптоварување: 0-2.600 врт./мин.
Uneo
Uneo
 • Напон на батеријата: 12.0 V
 • Јачина на единечен удар (EPTA): 0,5 J
 • Макс. дијаметар на дупчење во бетон: 10 mm
 • Макс. дијаметар на дупчење во челик: 8 mm
 • Макс. дијаметар на дупчење во дрво: 10 mm
Uneo Maxx
Интелигентно контролирана енергија за секој проект.
Uneo Maxx
 • Напон на батеријата: 18.0 V
 • Јачина на единечен удар (EPTA): 0,6 J
 • Макс. дијаметар на дупчење во бетон: 10 mm
 • Макс. дијаметар на дупчење во челик: 8 mm
 • Макс. дијаметар на дупчење во дрво: 10 mm